jelleke.punt.nl
Apetrots

Jaja. Dat ben ik. Apetrots.

Vandaag was een spannende dag voor Wietse. Laatste dag school en een stukje opvoeren voor de ouders. Papa die kwam kijken. Niet met busje naar huis. Alles anders dan anders.

En dan vanmiddag. We moesten naar de kapper. Aanvankelijk wilde ik de 2 jongste spruiten lekker laten fietsen terwijl ik er achter aan hobbel als een ware drilsergeant. Maar de tijd haalde ons in. En dus besloot ik voor een ander plan.

Roos achter op de fiets. Wietse naast mij fietsend.

Vooraf duidelijke afspraken gemaakt. En ja. Wat deed hij het fantastisch. Niet alleen mama was apetrots, zoonlief groeide en bloeide helemaal op. Dit vond hij wel heel stoer. Op de terugweg werd hij wel iets minder enthousiast. Het was immers toch best een stukje fietsen en die wind werkte ook niet mee. Maar hij deed het. En goed!!

En zo zijn we zo maar weer een stapje verder met onze knul. Waar ik vorig jaar nog overwoog om een kind/ouder tandem aan te schaffen omdat ik verkeersveiligheid niet zag gebeuren. Nu heb ik er alle vertrouwen in dat ons mannetje het samen fietsen wel onder de knie gaat krijgen. Goed. Het zal wat langer duren dan gewoonlijk. Maar dat maakt niet uit. Hij deed het en hij kan het. Nu trainen, trainen en nog eens trainen.


Reacties

hendrike op 24-07-2016 11:24

Wat goed zeg!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Visie
"Een standpunt is een visie met een straal nul"
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl