jelleke.punt.nl
Het werkende leven ..

En zo werd het 1 september en ben ik begonnen met meer uren werken. En ik vind het heerlijk!!

Ja. 24 uur is echt wel weer wennen. Het vergt vooruit plannen en denken. Ook moet ik 2 middagen thuis zijn i.v.m. de begeleiding van de jongens. Wat inhoudt dat ik 4 dagen werk. Het is passen en meten en voelen hoe het allemaal gaat. Maar mijn conclusie is nu al dat ik het heerlijk vindt.

Zoals mijn mamske al vriendelijke zei; het huishouden is niet echt mijn ding. En dat klopt. Is het nooit geweest, zal het ook nooit worden. Dat ik nu een gedeelte kan uitbesteden bevalt mij dan ook prima!

En op werk? Zo veel mogelijkheden, zo veel projecten om aan te pakken en te verbeteren. Zo veel wat ik wil doen. Het kan me niet snel genoeg gaan. Maarja, ik moet natuurlijk pas op de plaats maken. Het gaat logischer wijs niet zo snel als ik zou willen. Er is nog veel te ontdekken. Veel te leren.

Mijn vingers jeuken, mijn hart jubeld en mijn hoofd voelt vele malen lichter. So far, so good. En thuis? Wel de kinderen zijn happy met hun oppas. Op een avond kon/wilde Wietse niet slapen en toen ik bij hem kwam .... wilde hij mij niet maar de oppas. Oke. Dat doet best even zeer aan een moederhart. Maar het voelt ook wel goed. Ze zijn blij met haar. Vertrouwen haar. En dat stemt mij ook gerust.

 

Reacties

hendrike op 16-09-2016 16:00

Wat fijn dat het zo goed bevalt!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Visie
"Een standpunt is een visie met een straal nul"
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl