jelleke.punt.nl
Van A, naar B op weg naar ..... Z?

Uitjes. Een spannend terugkerend fenomeen. Voor de diagnose en kort daarna durfden we nergens meer heen. We wisten ons geen raad met ons overprikkelde mannetje. Gaandeweg wisten we het op te bouwen. Maar, altijd rekening houdende met.

Nooit op te drukke dagen.

Tijdstip, ook heel belangrijk. Zo gingen wij liever aan het eind van de middag naar een binnenspeeltuin. Die is tot 19.00 u open. Wij komen binnen als de meesten naar huis gaan ivm avondeten. Even spelen, eten en naar huis.

Of naar speelboerderijen verder weg, landelijker gelegen dus rustiger. Kinderboerderij of bos. Vaste adresjes en looproutes. Maar gaandeweg gaat het steeds beter. We namen steeds vaker andere wandelroutes in het bos, andere plekken.


Vandaag durfden we het aan, de dierentuin! Een supergroot succes, nee dat was het niet. Maar toch, binnen de kwesties van ons gezin, was het best een fijn uitje. En we deden eens een andere stap. We hebben een jaarabonnement genomen. Als je met 5 personen bent zijn die kosten er al snel uit, zo merkten we. We willen vaker (en uiteraard korter) gaan. Deel voor deel verkennen en ontdekken. En ... naarmate de tijd vordert ook andere dierentuinen met korting ontdekken. Of met de trein gaan. Spannend. Maar ik denk dat we klaar zijn voor deze stap.

Zin in :-)Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Visie
"Een standpunt is een visie met een straal nul"
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl